Tantra poze za vođenje ljubavi

Kada jednom svladate ove tri poze, postoji opasnost da se više nećete htjeti razdvojiti. Isprobajte ih na vlastitu odgovornost

Yab Yum

Klasična poza tantričkog seksa. Muškarac sjedi u pozi lotosova cvijeta uspravnih leđa i prekriženih nogu. Žena sjedi na njemu, licem u lice, s nogama savijenim iza njegovih leđa, što ovu pozu čini djelotvornom: ravna leđa omogućuju usuglašavanje čakri, koje kao energetska središta imaju veliku ulogu u orijentalnim filozofijama. Partnerima je omogućeno da se gledaju u oči, dodiruju čelom, sinkroniziraju disanje i dodiruju jedno drugom "treće oko". Na taj način realizira se duboka prisnost i na duhovnoj i na energetskoj razini.

Treći mjesec

Poza koja omogućuje apsolutnu bliskost jer predstavlja muškarca i ženu okrenute licima jedno prema drugom ležeći na boku. Ova intimna i nježna poza pomaže muškarcu da kontrolira orgazam.

Linearna poza

Muškarac i žena leže tako da je žena gore i potpuno prekriva partnera, što omogućuje perfektnu usklađenost i kontakt sa svakim dijelom tijela. Ta zamjena uloga (kada je žena gore) prihvatljiva je i poželjna.

Sanja Lučić

Ostali članci